20 απλά βήματα για χάσιμο κιλών

Tα κακά νέα. Ο μέσος ανθρώπους κερδίζει μισό με ένα κιλό το χρόνο.

Τα καλά νέα. Η κατανάλωση 100 θερμίδων λιγότερο κάθε ημέρα είναι αρκετή για να αποτρέψει την αύξηση βάρους.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, θα πρέπει να το μειώσετε κατά 500 θερμίδες την ημέρα. Μπορείτε να τρώτε 250 λιγότερες και στη συνέχεια να κάψετε 250 περπατώντας για 30-45 λεπτά.

Σε μια εβδομάδα θα παραχθεί περίπου μισό κιλό απώλειας βάρους, δήλωσε η Dr. Holly Wyatt, του Center for Human Nutrition, στο Ντένβερ.

Δεν θα δείτε αμέσως σημαντικές αλλαγές, αλλά μικρά τρικ σαν αυτά που ακολουθούν θα σας ανταμείψουν μελλοντικά.

Ελέγξτε τη διατροφή

1. Αρχίστε με σαλάτα και φάτε λιγότερο κατά το υπόλοιπο του γεύματος, αναφέρει έρευνα του Pennsylvania State University.Όταν πάνω στη σαλάτα υπάρχει μοτσαρέλα, χαμηλή σε λιπαρά και αντίστοιχο ιταλικό ντρεσιγκ, αντί για εναλλακτικές λύσεις με υψηλά λιπαρά, οι γυναίκες καταναλώνουν 10% λιγότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Βάλτε πιρούνι. Αν προτιμάτε το ντρέσιγκ της σαλάτας δίπλα, μπήξτε το πιρούνι σας σε αυτή πριν φάτε τα λαχανικά. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να αφαιρέσει εκατοντάδες θερμίδες.

3. Επιλέξτε 2 ορεκτικά. Σύμφωνα με έρευνα του University of North Carolina, το μέσο χάμπουργκερ είναι 23% μεγαλύτερο σήμερα σε σχέση με το 1977. Επιλέξτε πιάτο ζυμαρικών και σαλάτα ή σούπα για ορεκτικό, αντί για χάμπουργκερ.

4. Επισκεφτείτε την αυτόματη μηχανή πωλήσεων. Οι ατομικές συσκευασίες είναι καλύτερες από το να σκάβετε..μέσα στη μεγάλη σακούλα με τα πατατάκια.

Κινηθείτε

5. Περπατήστε και μιλήστε. Όταν χτυπά το κινητό σας περπατήστε στον εργασιακό σας χώρο ή έξω. Αν το κάνετε για 10 λεπτά κάθε εργάσιμη ημέρα, σε μέτριο ρυθμό, θα κάψετε περίπου 1.000 θερμίδες τον μήνα και θα χάσετε 1,5 κιλό το χρόνο...  Περισσότερα διαβάστε εδώ

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes