Φυσικοί τρόποι για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου

Τα χημικά παρασκευάσματα που χρησιμοποιείς για να βάψεις τα μαλλιά σου, όπως ξέρεις βέβαια, έχουν παρενέργειες και εγκυμονούν κινδύνους για την υγεία σου. Όσο για τις φυσικές βαφές που κυκλοφορούν στα φαρμακεία & αυτές απλά είναι ένας μύθος γιατί έχουν χημικά συστατικά και αυτό  το διαπιστώνεις  διαβάζοντας τα συστατικά για την παρασκευή τους.

Γι αυτό άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας σου δες τι υλικά από τα παρακάτω έχεις και διάλεξε μια από τις παρακάτω μεθόδους, ανέξοδα και φιλικά ως προς το PH της επιδερμίδας σου.

Λεμόνι

Ο χυμός λεμονιού μπορεί να ανοίξει τα μαλλάκια σου δύο και τρεις τόνους & ειδικά αν το συνδυάσεις με τον ήλιο, και βέβαια το χρώμα των μαλλιών σου να μην είναι μαύρο. Κάθε φορά πριν το λούσιμο, άπλωσε φυσικό χυμό λεμονιού για μια ώρα περίπου και δες το χρώμα τους να ανοίγει μετά από μερικές εφαρμογές.

Ξύδι

Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών σου αλλά ταυτόχρονα γίνονται λαμπερά και δυνατά. Μία ώρα πριν λουστείς ή πριν το τελευταίο ξέβγαλμα, απλώνεις στα μαλλιά σου ξύδι ποσότητας όσο μια μεγάλη κούπα & κατά προτίμηση άσπρο και δες τα μαλλιά σου σύντομα τις πρώτες ανοιχτές ανταύγειες.

Κανέλα 

Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών σου, δίνει όμορφες κόκκινες ανταύγειες και αφήνει ένα υπέροχο άρωμα. Σ΄' ένα μπολ βάζεις ίση ποσότητα κανέλας με την μαλακτική κρέμα μαλλιών τα ανακατεύεις  και αφού λουστείς, απλώνεις το μείγμα σε βρεγμένα μαλλιά και το αφήνεις δύο με τρεις ώρες, να ξέρεις πως όσο περισσότερο το αφήσεις τόσο πιο έντονο αποτέλεσμα θα έχεις στα μαλλιά σου.

Χαμομήλι

Για μένα είναι από τις καλύτερες μεθόδους αλλά θα πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά πίστεψε με στο τέλος θα σε αποζημιώσει με το πόσο όμορφα θα γίνουν τα μαλλιά σου, αφού βοηθά να φαίνεται το χρώμα φυσικό αλλά και στην υγεία των μαλλιών σου περισσότερο από οποιαδήποτε μέθοδο. Κάθε φορά που λούζεσαι ρίξε χαμομήλι με ποσότητα όσο μιας κούπας στα μαλλάκια σου, ταμπονάρισε τα ελαφρά και άστο να κάνει την δουλειά του. Μετά από λίγο καιρό το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!

Καλές ομορφιές beauty💗
Μέχρι την επόμενη φορά να περνάς μαγικά!
Φιλιά, Cleo💋

Share:

Δημοσίευση σχολίου

Designed by OddThemes | Distributed by Blogger Themes